U polufinalu Kupa BiH za rukometašice ekipa domaćin završnice Hadžići će u subotu (20. maj) od 20 sati igrati protiv ŽRK Borac iz Banjaluke. U najavi susreta trenerica Hadžića Alma Čehajić Hadžović je poručila da očekuje tešku utakmicu.

  • Očekujemo tešku i borbenu utakmicu polufinala protiv Borca. U Kup takmičenju nema favorita, tako od trenutnog motiva i želje ovisi ishod utakmice odnosno konačan ishod završnog turnira. Naša ekipa, s obzirom na to da igra pred domaćom publikom, dat će sve od sebe da ostvari trijumf u utakmici protiv ekipe ŽRK BORAC i naša ovosedmična priprema bila je isključivo vezana za ovu utakmicu. Želimo ostaviti srce na terenu i usrećiti naše navijače, kazala je Alma Čehajić Hadžović za zvaničnu web-stranicu Rukometnog saveza BiH.
    Na kraju je svima ekipama učesnicama poželjela dobrodošlicu u Hadžiće.
  • Kao predstavnik domaćina turnira, našim gostima želimo toplu dobrodošlicu u naš grad i neka pobijedi rukomet. Naš klub, naši sugrađani žele biti dobri domaćini, želimo svi zajedno predstaviti klub, našu čaršiju u najljepšem svjetlu, istakla je Alma Čehajić Hadžović.

Other Articles

Translate »