Rukometašice Borca večeras u dvorani Borik počinju svoj evropski put u novoj sezoni. U okviru EHF European Cupa banjalučke rukometašice igraju protiv kiparske ekipe Cyview Developers Latsia Nicosia sa Kipra. Oba meča igrat će se u Boriku – prvi večeras od 19 sati, a drugi u nedjelju od 17 sati.

  • Mogu da kažem da su djevojke vrijedno trenirale. Vratili smo se u dvoranu Borik ove sedmice,
    tako da ćemo, hvala Bogu, imati i dosta treninga i ekipa će spremno dočekati meč. Nadam se
    da će sportska Banja Luka doći da nas podrži. Naše djevojke i naš klub uvijek su bili uz sve ostale klubove, pogotovo one koji nose ime Borac. Nadam se da će nam sutra i drugi klubovi pomoći da ispunimo tribine i da pred punom dvoranom djevojke daju svoj maksimum, da probamo da napravimo istorijski rezultat i da se prvi put u istoriji Ženski rukometni klub Borac plasira u treće
    kolo EHF kupa. Takođe, nadam se da ćemo ovu priliku iskoristiti i da će sve biti kako treba, kazao je Darko Savić, direktor ŽRK Borac.
    Kapitenka Borca Jovana Novaković vjeruje da je predstavnik Kipra ekipa kojoj može da se parira.

Atmosfera među djevojkama je odlična, nadamo se da ćemo ovaj dio posla uraditi kako treba i proći u treće kolo EHF kupa te da će nam to dati dodatno samopouzdanje u nastavku Premijer lige BiH

kazala je Novakovićeva.

Sudije večerašnjeg susret su Metodija Ilievski i Mihajlo Ilievski iz Sjeverne Makedonije, dok je delegat Deylan Genchev iz Bugarske.

Foto: Mondo.ba

Other Articles

Translate »