Predstavnici Rukometnog saveza BiH upriličili su prijem za gospodina Sedina Kahrimana, generalnog direktora BH Telecoma kojem su se zahvalili na svemu što je i gospodin Kahriman uradio za rukomet u BiH, odnosno BH Telecom. U trenutku kada je najuspješnija domaća kompanija postala generalni sponzor Rukometnog saveza BiH, sav rad, takmičenja i nastupi reprezentativnih selekcija bili su pod upitnikom. BH Telecom i gospodin Kahriman dali su nevjerovatnu podršku svemu što radi Rukometni savez BiH i možemo slobodno reći da su pored sponzora postali sigurno jedan od najiskrenijih prijatelja saveza i rukometa u BiH. Gospodinu Kahrimanu smo se zahvalili simboličnim poklonom, uz riječi da nikada nećemo zaboraviti kako je bio uz sport i budućnost rukometa u Bosni i Hercegovini. Važno nam je bilo naglasiti kako bez podrške BH Telecoma ne bi uspjeli ispisati nove stranice historije rukometne reprezentacije BiH i da uz sve one koji su to izborili, razloga za slavlje i ponos imaju i gospodin Kahriman i BH Telecom.

U nadi da se naša saradnja, prijateljstvo i zajednički uspjeh ovdje ne završavaju, sigurni smo da nastavljamo dalje zajedno, do Mannheima, do Evropskog prvenstva, do malih i velikih pobjeda.

Hvala još jednom BH Telecomu i generalnom direktoru, gospodinu Sedinu Kahrimanu za sve. Za povjerenje, podršku i vjeru u Rukometni savez BiH. Izuzetno cijenimo i cijenit ćemo u budućnosti društvenu odgovornost koju su gospodin Kahriman i kompanija BH Telecom pokazali prema rukometnom sportu u BiH.

Other Articles

NOVOSTIREPREZENTACIJA
KLUBOVI
REGISTRACIJE 03.10.2023.
Translate »